KAMPANJER

Kampanje Produkter

Yamaha WX-030

Limitless music. Amazing sound.

Denne Wi-Fi-aktiverte streaming høyttalerne er så kompakt at du kan sette den hvor som helst for umiddelbar lytting. Den er kompatible med MusicCast, et nytt system som lar deg koble enheter som AV-mottakere og desktop lydutstyr via ditt trådløse nettverk til å levere musikk når og hvor du vil.

Rega RP1 B Platespiller,  gråsort

Rega’s platespillermodell RP1 er rendyrket for best mulig lydgjengivelse og høy driftskvalitet. Med den nye RB-101-armen, som også rettferdiggjør montering av dyrere pickup’er, setter Rega her en ny standard for rimelige platespillere. Den leveres med ferdig påmontert pickup og er derfor klar til bruk. Manuell betjening gir lavere produksjonskostnader og bedre driftssikkerhet. 

Ved manuelt hastighetsvalg blir slitasjen på drivremmen mindre. Armen og armfestet er spesielt påkostet og montert for hånd for å kvalitetssikre produksjonen. Motoren har ekstremt lite vibrasjon og er i en klasse som hører hjemme i langt dyrere modeller. Den enkle oppbyggingen kombinert med høykvalitetskomponenter sikrer en ekstra lang levetid. RP1 har et meget stilig design.


RHA T20i, ørepropper, Apple, sort

Tuning filter, 10 ulike propper, Apple

Lyd&Bilde, Årets Beste 2016-2017 "Klokkeklart for kresne ører - I høyere prisklasse forventer man bedre lyd, det får man definitivt her...".

Bachs HiFi Produkter
Prinsegata 19

3256 Larvik 

Åpningstider:

Mandag - Onsdag 10:00 - 16:00

Torsdag 10:00 - 18:00

Fredag 10:00 - 16:00

Lørdag 10:00 - 13:00

Søndag Stengt

Hjemmeside opprettet av