BilunderholdNing

Basskasse til bil

For at en basskasse skal yte optimalt, trenger den en kasse som er tilpasset parameterne til subwooferen installert. Tidene hvor vi analyserte og utforsket disse parametere, tok oss tid til å bygge flere basskasser helt fra scratch i jakten etter den optimale basskassen har nok gått inn i historie bøkene som «det var tider det!». Nå leverer bilstereo produsentene gode optimale løsning hvor enten basskassen er helt ferdig klar til bruk, eller klar til å sette inn en subwoofer.

Bilstereo forsterker

Mye og god lyd i bil krever sin kraft. Og for dette formål har vi et godt utvalg bilstereo forsterkere til de fleste formål.

Bilstereo høyttalere

Velg dine nye bilstereo-høyttalere blant alle størrelser og en rekke kjente merker som: Alpine, Rockford Fosgate, Kicker, JL Audio, MTX-Audio og JBL.Vi har spesialtilpassede høyttalere for original montering i de fleste biler.

Spillere/DAB-Radio

Bilradioen er selve hjertet til lydsystemet i bilen. Om det er radiolytting, CD/iPod musikk eller musikkstrømning, kartnavigering og planlegging, til justering av lyd via avanserte equalizere, er dette gjort via knapper eller berøringsskjerm på bilradioen. I vårt utvalg finner du alt fra ordinære CD/Radioer, Multimedia, Mediaspillere, til avanserte Navigasjons enheter.

Bachs HiFi Produkter
Prinsegata 19

3256 Larvik 

Åpningstider:

Mandag - Onsdag 10:00 - 16:00

Torsdag 10:00 - 18:00

Fredag 10:00 - 16:00

Lørdag 10:00 - 13:00

Søndag Stengt

Hjemmeside opprettet av